Monday, May 19, 2008

Last day wif him :(

Hurm..

salam & hi.

Monday, 19 May 08

Pepagik dlm kui 8 AM(awal dr biasa), kluar beli brekpast at jln lundang...
oowh pagik ni i have bought
- gulai aym for rm5, (2 bukus)
- gulai ikan for rm5
- nsik dagang lauk ikan (2 bukus)
- kuey (rm2)
- Karipap segera, 5 packet ( rm10)
hoho..byk kan.. sbenarnya 1 gulai aym n gulai ikan itu adalah utk incik kerie? eh for what? dia pesan ker?
eh no lah...... stiap kali si dia mahu pulang ke arau mmg sayerp akn belikan dia gulai ikan/aym lah. kekeke... mmg slalu kirim utk dia utk mkn kat sana. (aweks yang prihatin katakan)
ye lah x kn asyik nk mkn nsik kedai jerk. mmg la dia reti msk juger(nk jd chef x leh stakat grg2 biasa ok kut) tapiii rasanya x salah kalau sayerp belikan dia gulai..... :)
boleh la dia mkn wif his rakan srumah kan.........
(just nanak nsik)
hehe..
then i gave him 2 packet of karipap, satu inti sardin satu lg inti dagim. ok lah tuss boley dia mkn2 time lapa..
yer yer sayerp ni mmg runsing kalau dia lapa........ ala apa sgt.. mkn je lah. keke..
before this pum sayerp ada belikan dia mini mutabak (rm20) utk dibekalkan.. keke..
waa mcm2 sayerp bekal kan utk dia kan.. yeap! slalunya mcm itu lah..
;)
overkah sayerp? ishhh ish ish..
hehehe.......

spt sayerp storykan smalam, this mownim i have pick him at his house... auw kebetulan sayerp ke rumah nyer. his parents pum baru balik mana tah. kiranya me jd eskod diarang dr belakang la. ahaha.. i must drive slowly at da back kang parents dia kata sayerp ni pemandu yang berbahaya plak kan.. ouch!! tidak tidak!!
sayerp seorang pmandu bhemat tau.. so don wory ok. sesiapa yang naik nga sayerp don be kecut perup ok :)

cuma masa yang diplankan kui 10Am but 10:30Am baru sayerp kuar dr rumah cuz him told me to kuar lewat skit cuz his parents x de kat rumah(kcuali adik2)..
tapi bagus lah. timingg chantekkk...... sama2 sampaii :)
hehehe....

kami terus ke kb...................

hehe. kemana lagik.. kami singgah ke kbmall utk memenuhi permintaan sayerp..
keke. aik pegikkk lg..?
yeap tapi kalii ni tuju pada tempat nya sahaja.. nk singgah2 tpt lain..........
tuju ke mana?
hehe..

spt yang dirancangkan/niatkan...........
kami menuju ke tpat jeans ladies.....
auwww ladies? jeanss?
pasti anda dapat ksimpulan sdiri kan,kan.. kekeke..............
yeahh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
today's i have bought 2 pair of jeans..
hahhhhhhh????????
2 laii..?

yeah yeahh!!
bkn ke last days sayerp dah beli selaii...?
ye yer... itu last day.
utk hari ini sayerp beli dua....
so sikalang sayerp ada 3 lai jeans yang baruuuu..
aahaakkss..

tamak kan sayerp ini..?
owh sayerp tidka manafikan.. yer yer sayerp seorang yang tamak. kuikui..
sbenarnya.
nak beli selaii jerk. tapi tut tutt.. aikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!
sayerp terrrrrrrrrrrrrbeli 2 laiii lah..
kahkahkah..............
:)

si dia pum apa kurangnya. mmg myokong sayerp utk membeli 2 lai..
huhh!!
dia yang sokong duet kiter jgk yang mlayang..
ops opss!!!! :P
si dia jgk yang tambah rm nyer.. kekekke
thanks yer shayang krn tambah rm utk suar itu :)
yehhaaaaa............!!!
:)

pas settle da bil, kami bcadang utk lunch bsama.............
tapi lunch yang ringgan2 ajer.. x mo nsik2...
sooo, kami ke tesco plak utk terjah big apple donut :)
aahaks..

sudah lama kami x ke tesco soo tadi singgah la kejap utk merasakan kenikmatan donut2 ituu...
pd masa itu juga, mr edy dah on da way dtg kbmall
tapi boleh plak kami lari ke tescoo :)
kuikui..............
ala last day bsama kan...
so dgn kekalutan kami ke tesco and choose da donut la..
we amik yang 6 pieces, rm9:50
and oder cold chocolate & ice lemon tea.
and we got 2 pieces donut Free..
yeahh mmg mcm tu... kalau kiter mkn jerk situuuuuuuu mmg dpt free donut sorang satu :)
waaa jadi nyer we got 8 pieces of donut lahh...
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... banyakk nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
kekeke......

tapiii...... we just ate 2 pieces.. eh bkn 2 pieces soramm..
2 pieces share together lah.
kira2 nya 1 piece soram je lah. kekeke..
aik share? yeap cuz nk rasa flavour kan.. kena la share baru adil, dua2 dpt rasa :)
tapi kenapa 2 jerk?
satu sbbnya mr edy dah pum brada di kbmall
kduanya si dia rasa agak kekalutan lah (risau org nunggu lama2)
ktiga sbb kekenyangan.. auch kenyang la mkn donut ni, dgn air dia lagikk.
buncit perup2. keke..
so da lebih tu sayerp wt balik ke rumah..
ada gak sayerp suruh dia bwk ke arau(bleh mkn atas keta time driving kan)
tapii.
dia x nakk...
so ok lah sayerp yang buat balik lg pum kempunan giler pd donut itu.
dah lama x mkn kan.. keke.
sibukkk mkn d kbmall sampaii kan tesco tak dihiraukan. kekeke..

dlm kui 12:54PM, kami naik kreta berasingan..
si dia bsama mr edy..
sayerp plak keseorangan menuju pulang ke rumah...........

apa pum. walau kami just kuar kejap jerk tp kamiiii happy(2 jam gitu)
at least sblm dia ke sana, sayerp dpt menemui nya :)

thanks yerp cuz luang kan masa dgn sayerp..

No comments: