Monday, May 12, 2008

last day punya story, Sunday

ok ok............. :)
next story plak k.
sory la, just ringkas2 jerk.. no tyme lah. bkn apa..
no mood mana la.
at least ada jgk kan. kan, kan.. hehe................

Last day, sunday, 11 May 08.
i have meet him 2 tymes tau. ahaaks...
firstly i meet at 8:30 AM for having a brekpes together........
then we singgah ke pasar kubang psu to bought nsik&kuey for my parents.
mcm biasa2 lah, tyme brekpes mesti meet him just 1 hour.
kira ok lah tu kan. jumpa lelama mau g mana kan. ye lah pepagik ni kedai apa pum x bukak..
sooooooooooo kenyang kan perup udah la. hehe.

then we decided to meet again at 12 PM..........(afternoon)

so okey lah...........

tut..tutt...
dlm 11 lebih sayerp kuar rumah i jumpa si dia :)
kami terusss menuju ke MAllKB lah.
KB, mana ada shooping complex yang hebat2 mcm pat2 lain..
kiranya kalau MallKB ni kira gempak dah la. biar x gempakk pum.
ahaaks.........

sesampai kami ke sana, kamiii pum start mencuci mata ler..
aahaks.. mmg niat kami utk bshopping....
kekeke..
aikk kamii...????
nop la. just me yang bniat utk bshopping nyerr..
niat ku utk beli sumthing.
tapi apa yerkk..???
alaa.. itu lahh..
udah lama sayerp tangguh kan.....................
tapiiiiiiiiiii sayerp rasa sayerp tidak boleh lg mnahan nyaa..
sayerp mahukan jugak! sayerpp mahu! mahuu!!
sayerp mahukan handbag baruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)
:)

sblm kami nengok beg sana sini. kamii ke bahagian ladiest..
tapi, x de baju new arivval pum.. suma nyer pesyem lamer jerkk..........
entah yang brapa bulan punya design...
sayerp tgk pum dah jemu..
walaupum mallkb tgh ada sale tp sayerp tetapp tidak bekenan..
sooo x beli baju baruu las...........

sblm sayerpp meneruskan niat utk membeli beg, kamii mbuat kputusan utk lunch dulus.
so last day, we wanted to ate piizza.. ahaks.
soo kamii menuju ke pizza hut and choose the menu that we wanted eat lah...................
auumm smbil2 mnunggu mkanan yang kami odered sempat la kami bposim di sit itu.
aahaaks...
ye lah, no picture kira rugi la saat kami bsama kan..kiranya knangan tu:)
klik!Klikk!!!
smilee.. aahaks...
(nanti sayerp upload kan)
after a few minutes, mkanan kami pum sampaii.........
auumm masa ituuuuuuuuuuuu mknn...
nyam nyam..
nyam nyam..
kenyam gilerrz..
mmg melantak gilerz ahh..
mau naik berat bdn gini.. aaaa tidakkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!
:(

pas kekenyangan kami ke gedung vincci utk membeli handbag..
sebenar nya si dia x bekenan mana dgn handbag itu tapii lain pula dgn sayerp,
mai x sependapat plak. haha. di mata nya enggah chomei tapiii sayerp plak jawab yang sbaliknya..
so, sayerp tetap dgn kputusan ku utk membeli beg ituuuu :)
si dia choose yang satu lg tapii sayerp x brapa bekenan plak cuz that bag just pegam di tangan. sayerp plak mahukan handbag yang boleh diletakkan di bahu......
sbb itu lah sayerp prefer yang sayerp pilih itu.
dgn tsenyum lebar sayerp dan dia kluar dr kedai vincci itu.
yeeayy!!!!!!!!!!
i gott neww handbag!! sayerpp sukaaa... yeayy..

after that kami ke secret recipies to bought 3 slices of cake... aikk just 3..?
yeap just 3 cuz sayerp ni ank tunggal..
my family just 3 person only. (parents n me)
hehe. soo cukup la kalau beli 3 slices. nk beli sbiji pum buat apa kan..
mmg la boley mkn byk tapi rasanya over plakk.................

tapi knapa beli cake ya..?????????
hohoho. last day kan mother's day..
sbb itu lah sayerpp mahu belikan cake.. keke.
bab prezent for my mother udah diberikan.
bg sminggu awal cuz this year i bought sandals scholl for her..
mmg sayerp tahu size nya tp lebih baik my mom try dulu kan...
senang skit kalau nk tuka anothers sandals kan.

soo, i have bought 2 types of cheese kek and1 chcolate&banana..............
si dia..? owwh dia enggak mahu.
so sayerp pum dgn lurus bendul jgk la.. ( x beli la dah dia x nak)
hehe............

then we decided utk pulang ke rumah. masa tu jam hmpir kui 3 dah...

eh eh.. tapii lain plak jadi nya.

si dia mahu singgah ke eskpo pekerjaan dekat dewan jubli apa tah kat dgn library kb itu.
so kami singgah la sana kejap..
rama jgk penganggur spt sayerp ini tapiiiiii sayerp x daftar mana2 company pum.
just lihat2 saja..
dlm 3:30 PM kamii pum menuju ke kereta dan pulangg..................

hampir 3:35 sayerp sampai d rumah.. dia plak masih on da way pulang ke wakaf zink.

gitu lah hari2 bsama dia..........

:)

but for today, no outing lg cuz dua hari turut2 kami kuar bsama..
so today abiskan masa dgn parents plak. ( ye lah kang parents kata apa plak, hari2 nak kuar) x pasal kena bedilan plak. aahaaks..

end..~

No comments: