Sunday, May 18, 2008

Kekalutan di pagi hari..

GOOD MORNING!!!





Morning eribody!! adesh!! hari ni sungguh kepenatan dgn cuaca yang agak mendum ni.. aiii kalau ujan kompleng, panas komplenggg. ish ish. ni lah manusia yang x reti bsyukur ke. adeh jek mau kompleng itu ini kan. kekeke.. ye lah tapi this morning sayerp rasa kurang selesa la. rasa panas smacam jerk.. adehhh!!! cuaca x la panas sgt tapii hawa diaaa argg kurang enak la. keke......
di samping itu juga, sayerpp merasakan kekalutan sdikit.. adehh!!!!!!!!!!!!!
ala2 pmandu F1 plak.. harus ke sana sini dgn cepat tp nsib la my car ni versi auto. soooo just tekann minyak vrrrrrrrrrrroooooooooooooom!!!. kekeke......

this morning sayerp keluar at 8:18AM from my house. soo sblm kemana mana sayerp singgah kdai minyak esso yang bdekatan dgn rumah ni....
then pk punya pk, si dia akn ke arau esk hari, so rasanya ingin beli sesuatu utk bekalan utk dia kesana.. sooo sayerp teruss ke pngkalan chepo to bought mini mutabakk. Pdahal si dia x tahu pum yang sayerp sudah keluar masa itu.......... sblm sayerp ke sana, sayerp dah call itu toke tanya sama ada mini mutabak ada ke tak. kalau tidak wt rugi minyak keta jerk. kekkee..
sesudah membeli nya sayerp mneruskan pjalanan ke wakaf zink..... huh jauh jgk lah..
sayerp teruss memecutt minyak kereta. vrrrroooooooooomm.. kira2nya dr rumah sayerp ke pngkalan chepa then ke wakaf zink mgambil masa stengah jam juga lah..
mmg tekan minyak abis... hukhuk (kalau si dia tahu sure pokpek2 punya) keke..
dlm anggaran sayerp speed dlm 120 jugak lah. kalau maing 90 jawabnya telewat la sayerp. kekeke.... mmg sayerp suka speed keta cuz jalan dia straight ajer then no trafik lite. so mmg leh speed bg cepat lah.......

sesampai di rumah nya, sayerp x de duk lama2 dah. kami terus ke kb for mkn & beli brekpes utk parents............ makkkkkkkkkk aiiiiii gilerrrr beb...! ramaiii gilerrrrrrrr...............!!!
huhhh. tensem tensem! dah la ramaiii orggg!!!! dah tu sayerp plak mgejar masa.. adeshhh!! naik penimm nih. nak tak nak sayerp harus tempuhi jugakk lah.. hukhuk....
tutt tutt.. hampir kui 1o jgk la sayerp sampai d rumah. huh...... lama giler kuar for brekpes. kekekke. nk buat camne... abiss cepat dah tu..

now i'm at home lah................. mnanti masa utk outing wif him for shopping! yeayy!!..
mmg sayerp nanti2 kan saaat slepas ini. keke tapi entah la apa sgt sayerp nk beli ni. keke..
soooo, sikalang ni i must stop lah.. cuz sikalang jam menunjukkan 11:11 AM.. mahu bsiap2 nk ready forrr outinggg!! yipiieee...

bjumpa lagik di lain post okeh.............babaiiiiiiiiiiiiiiii :)

No comments: