Sunday, May 11, 2008

Hari smalam..

hi........
salam yerkk.. hehehe..
sehat kah ini mlm ek..?
hurm rasanya dah lama sayerp x bla bla bla disini kan. asyik posst picture jerk.
itu pum type yang ringkas2 aja..
entah la.
sejak akhir2 ni rasa malas n slow skipp..
bkn apa, sayerp rasaaaa x de yang mnarik pum.
kalau ada pum, tyme tu jugak rasa malass nk update...
even nk kata everyday sayerp menjengukkan diri di sini tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kalau dah maii kemalasan tetapp malas la...
stakat klik2 itu ini aja.. hehehe..
:)
hurm...........
ehem ehem. Today kan like yesterday lah.
we have spent our tyme together lor.. yeeehaa. (opssss picture blum diupdate kan, nanti2 la kup) hehe......
yeap2 ..
Last day, Saturday, 10 May 08
- around 3.30PM, we have our lunch together at KFC
- took sum photo, bual itu ini ( ada aja cerita kami bdua)
- 4.45 PM, sampai di rumah.
dia runsing................srabutt........... stress... penim... bdebar dubdab2....... x senang duduk...
- 'dia' wif me and his abh. cuz kalau ikut perancangan, today(sunda), dia kena drive ke uitm perak. cuz adik dia, dikna nk balik kb utk buat praktikal.
tapi.......................
- sayerp plak dgn mgada ngada tak bagi dia ke perakk.. kekekeek..(mula nk mai angin merajuk) huh... no! no! no!!
x boley!! he can't go to perakk!!!!!!!!!!!!!!!!!! he must spent tyme wif me(sunday)
- dia mula runsing n serba salah...........
- ohh tidakk, kalau dia pegi jgk. x mo kwn. hehehhe.. x mo! nk majuk jgkk!!!
- g perak, sayerp kata mau kuar dgn org lain lah
- dlm masa yang sayerp, sayerp mula wt muka kesian.. betul la. kesihani lah sayerp. saper yang mahu teman kan sayerp utk bshooping..?
- smalam, he msg me dat he will not go to perakk! yeehaaa..
so tpaksa la his abh drive sesorangg :)
jahat kan sayerp ini.......
tapiiiiiiiiiii.
kalau dia pegi. bagaimana dgn sayerp? hari ini mcm mana?
shopping sorang..? kuar sorang..?? dia pumm x harapkan sayerp kuar sorang2 nih..
huh..
dia tu jeniss jelouse like mee..........!!
dia telalu jelouse...................
me too :)
hehehe............... :)
thanks shayang krn tidak mhampakan permintaan sayerp ini..
jahat kan sayerp x bg kamuu ke perakk.........
hehe..
tapi sayerpp tahuuu..
paham sgt dgn kamuu..
mesti kamu x pegiiiiii cuz sayerppppppp x merelakan kamuu pegi..
aaahakks.
kamu kan sayang sayerpp :)
thanks n i'm sory......
sory, sory.. tahu aja mintak maap tapii buat jgkk. skada kata sory.. kuikuiuii :)
knapa la sayerp jadi mcm ini..?
mcm pentingkan diri sendiri kan.
x pk perasaan org.
yer yer.
sayerp ngaku. itu lah sayerppppp.............
kalau tidak, pasti sayerp tidak dpt kpuasan...
bila kata sayerp mahu itu,itu lah yang sayerppppppppppp mahukann!!!!!!!
soo nsib la..........
aahaakkss :)

sayerp shayang kamuuuuuuuuuuuuuu :)

No comments: