Monday, May 05, 2008

The end, sunday 4 April 08

huurmm.........waaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kenyam kenyamm!
mkn macaroni cheese.............

walau kami bdua share satu pinggan butt, x abis jgk lor.
cuz telaluuuu lemak n byk..
hehe.. tapi yang tinggal pum skit aja ;)
lepas settle da bil kami menuju ke gedung bonia & kasop.
ajat nyer mau belikan present utk mother's day.................
mallkb ni ada apa sgt.

so kami menuju ke gedung bonia yang bhdapan dgn focus point itu..
tapi pilihan agak terhad la.
x de satu pum yang bkenan di mata.. nampakkkkkk tlalu ranggi utk ibu sayerpp..
entah!!
ank nyer mmg cerewet bab2 brg ini.....
nak bali sembonia? polo? guess..? huishh!!
x sesuaiii lahh.. lg pum mana la my mum pakaii brand itu sumer..kkeke
so sayerp putuskan nk beli slipar brand scholl lah....
pasti my mummm sukaa..!! kekeke.
walau style ni kurang chantekk tapii ia amat chantekkkkkkkkkkkkk!!
;)


disbbkan kaki my mum bsize 7, agak rumiy jgk lah...
kbanyakkan org msia kita ini bsaiz 7..
soooo, pusim2 mallkb itu. adesh!
no size lah.
huh geram geramm!!!!!!!!!
penim penim, apa yang harus ku belikan utk my mum ini..
mall kb ni bkn nyaa banyak benda pum. huhh..

tapii boleh dikatakan mallkb ini lah yang tbaik di kb ini...........
soo lupakan sejenak bout my mum ini..
sayerp dan dia pum menuju ke gedung vincci... hikhik..
bila sebut jerkkkk vincci, hati ku giranggggggggggggg!
riak muka ku hanya tsenyum.
yehaaaa....
lepas satu2 kasop yang sayerpp cubaa...........................
auuwww mata ku tpandang akn kasopppp pinkyyy!!!!
ku x melepaskan pluang utk mcubaa tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii x kn la sayerp mahu beli yang ituu..!
kekeke..

walau hati ku sememangnya sukakan akn pink colour tapii rasa nyer x tbeli kut! kekkee.
mukin next tyme.... (entah la biler)
so saya choose black colour da same patern dgn yang pink itu.
hehehe........... black + white :P
hehehe..
yeeehhaaa....!! i got new shoes!!!!
yipieee yipieee..
last day was da happies day for me..
i hav bought new hp and new shoes ;)
yipiiieee yipieee...(krn ingin menggembirakan hatii tpaksa la bkorban duett).
hehe.. siap jerk beli bshopping d mallkb, kami myinggah ke town kb at jln tok akim to bought a pair of slipar for my mum. harap2 kt town kb ada lah...... we singgah kt kedai kasup lah.
kedai entah apa nama tah,H2..?

entah lah, tak ingat plak tapiii sayerp tahuuu di situ ada kasop branded like scholl,hush puppies,clark and more..
sesampaii di sana, kamii pum pilih n beli.........

jam menunjukkan 3:30 PM.
sayerp haruss pulang ke rumah.....................
hati ku bcampur aduk antara suka dan sedey..hukhukk..............
kami harus pulang kerumah masing2.
;(

dlm kui 3:45, sayerp slamat sampai di rumah ku at jln bayam.
si dia pula pulang ke wakaf zink...........................

itulah hari bsama si dia dr 11:45 AM untul 4 pm, ahad, 4 April 08 ;)

p/s: terima kaseh for everything shayang :D

No comments: