Monday, May 05, 2008

Be continued :P

Story2 last day, today baru updated ;)

jalan2 cari baranggg....kekekeke.....
kiter change dr maria tunku sabri itu(jalan2 cari mkn)
owh no.. x perlu cari2 but we have decide nk mkn apa, beli apa...

after i bought da N95,
we hav walk around to servey handbang's for me..
auum.........
kalau ckp ' servey' sana sini lah sayerpp saya tgk nyer..
huh..
dlm otak ni rasa mahukan one handbag white or black colour..
cuz i doesn't have da big handbag for that colour..
sbenar nya sayerp ni x de byk beg pum cumaaaa skg ni my keinginan mahukan handbag. ;)

kalau ada betul2 yg sayerp bekenan pasti nya sayerp membeli nyer..
tapiii bila cakap yang mana sayerp bekenan of couse la da price pum $$$ jeng,jeng jeng..
adeshhh!!! no money already...
murah2 boley la.. tapiii biasalah sayerp ni kn ada perangai yanggg abiss chantek..
bila yang murah2 x bekenan plak... jebek jerk muluk ini. kekke.
dlm hati ni nk sgt handbag..........(rasanya dr bln kut sayerp mahukan handbag baruu tapii asyik ditangguhkan)
;)
soooo utk kelmarin pum sayerp tpaksa menangguh utk memiliki handbag baru..
insyaALLAH, ada reskiii akn ku belii nyer.......
hehe..

so, dah x jadi beli handbag kami decide utk get our lunch dulu.. masa tu dlm kui 2 Pm kutt.
;)
so,
kamii menuju ke secret recipies ;)
auummm................. macaroni cheese mula tbayang2 di depan mata..
kekekekeke............
sayerpp mahukannn macaronii cheese itu lah...
utk kelmarin no cake, no 2 type of mkanan. just oder satu jerk.
cuz satu pinggan pum sudah mcukupi utk 2 org mkn.
bkn krn mau save budget cumaaaaaa ia telalu banyak utk seorang mkn la.
membazir aja..
- macaroni cheese
- iced choccolate bladed wif cream
- limau kasturi apple.
tu je lah yang kami oder, da cost utk luch kami bdua, rm37.
;)

perupp kami kekenyangam.. erkk!! berap rasanya perut ini.. tapii sempat jgk took a few picture.. hehehe..

next, kami kmana yerk..????????




continueee laterr ;)
hehe.

4 comments:

ita.itu said...

waaa..beli hp mahal..jeles i..hehe

cendawanintim said...

hp baru erk....wah...naper tak tempek gambo...

macaroni chis...ala hai..

nik nurehan said...

hikhik.. gamba akn muncul slepas ini. cuz gmba blum di transfer ;)

ellena said...

waaa.. hp baru lg.... :)