Monday, May 05, 2008

11:24 AM, 5 May 08

hi.
I woke up feeling just about ok physically this morning.
yeah, i'm feeling sooooo excited cuz i will meet him to bought brekpes.
kekeke.......
kinda happy lor cuz tonite he hav to go back to arau for his exam(last paper on 8 May)

around 8:30 AM, we have meet at stadium then singgah ke kubang pasu lah..
pas beli itu ini, ingatkan nk brekpes di white house.
tapi...
;(
semenjak cuti pkerja hati itu, that kedai x reti2 nk bukak lg... ish ish, cuti sakan lor..
rugi rugiii.........
suree everyone frustt!! yo laaa, that keda was da famouse wif telor msk sparuh n roti baka(kaya)
auumm, tliur nyer...
;(
nampak gaya tunggu next week plak lah...
hopefully impian ku utk ke sana akn tlaksana.. kekeke ;)

hurm, perlukan sayerp membilang harii?
rasanya tidak kut....
;)
yang sayerp perlu bilang ialah kepulangan si dia.. kekeke
betul tak? itu lebih penting kan,kan. keke..........
tonite, dia akn balik ke kangar at 9:30 Pm kut.
donno!!
sayerp pum x tanya sama dia.. x per lah kui brapa2 pum.
bkn sayerp yang mhantar nyer pum. kekeke.....
wekss :P

so, dlm perancangan si dia,
dia akn pulang kembali ke kb ini on 9 May 08.
kiranya keesokkan hari nyer lah(lepas exam, 8 May 08)
donno la..
plan sajerk, x tahu jd ke tak kan...................
so membilang harii utk ituu las.
kekeke..
cuz, stahu sayerp dia bcuti slama beberapa minggu jgk lah..
tapi x de lah sapa sbln.
knapa yerk. slalu nyer kalau uitm cuti mesti 2,3 bln kan..
hurm this is bcoz, he will start his class dlm ujung bln kut.
chup! chup!
kelas apa plak nih..?
hurm for our knowledge, sem ini dia nk buat shot couse utk 2 paper.
so time org lain cuti enjoy2 dia plak kena g school.
kekeke ;)
nk buat camne, nk abis jgk this sem kan. so kena la stadi lebih ;)
rasanya shot couse ni hanya bjln slama sbulan kutt..
so x de la lama pum.
stadi2, kelas everyday then exam.
hurm..
kira ok la tus.
usaha/susah utk kejayaan diri sdiri jgk kan,kan. kkeke.

so,
sambung balik crita td.
dah white house itu tutup kami terus menuju ke kdai roti muhibbah bdekatan jln hamzah.
kalau dah cakap kedai roti..
pasti nyer sayerp beli roti utk brekpes esk pg..
aumm.. dah byk hari sayerp kuar beli brekpes. asyik nsik jerk.
mesti lah rasa makan roti plak..(so esk pg x perlu kua2 lah, jd bdk baik)
kekeke...
kiranya cancel utk brekpes together la..
dia just dtg dr wakaf zink itu utk menemai sayerp......
thanks yer ;)

kamii pulang ke rumah msing2..
auuwww,rasanya pg ni x sampai sejam pum jumpa dia..
ye lah, dia pum kaluutt sihh........
huh,
si dia kena pulang awaiii cuz his dad mahu gunaa kreta..
nk tak nak tpaksa lah ;)
lg pum this evening around 2 lebih Pm, ingat kan mahu keluar dlm sejam lebih2 gitu.
tapi donno la.......
if my mum bg lor :(
just kuar for lunch. ye lah pg td dah x brekpes sama, then jumpa dia kejap aja..
donno la boley ke tak.(hopefully lepas, ohhh mamaaaaaaaaaaaaaaaa ,boleh laaa, bolehh laaa)
;)
;)

adakah sayerpp akn jumpa di dia ini petang..??

jawapan nya : ???

3 comments:

cendawanintim said...

jumpa laaaaaaaa, nanti mood jadi weng2 plak...

nik nurehan said...

ahaaks.. insyaALLAH ;)

nik nurehan said...

ikutkan hati mahuuuu aja, tp atas big boss ;)