Tuesday, April 22, 2008

H.A.P.P.Y

22 April 08, Monday, 10:07 PM

Salam & hi everyone...
I'm updating.

happy

Waaa, I feel sooooooo happy todayy! aumm, start petang td la feeling happy nih.
knapa yerk?
apa yang buat sayerp heppy..?
yer, yer..!! thanks pd dia.
dia..? not bkn dia ituu tapiiiiiii
tapi pd siapa?
pada Cik Lily lah.................
yehaa!! kalau bkn dier, sure pala sayerp pusing search template yang bekenan di mata ini. keke.
dlm kata lain, sayerp seorang yang cerewet.. opss! bagus apa kalau mgaku, x perlu slindung2..
yer yer sayerp seorang yang cerewet!!
keke..
tapi kalau dah bekenan, mahuu jgk! mcm mana2 pum, mahuu juga!!
sooo, dgn x maluuu nyer n nsib lerrr reti betanyaa. hehehe.
Dgn tidak segan silu, ayerp mulaaa btanyakan pd Cik Lily ttg template ini....
dlm hati dub dab dub dab, bharap sgt Cik lily reply dekat chitchat box itu.......
hehehe..
alhamdullilah, tgh2 dgr lagu kat page dier, tgh2 resfresh!! waaa Cik Lily sudah reply la.
yehaa!!
alhamdullilah juga,dia memberi respongg yang amat baik!!....
suker! sukerr!!
hehe. Dr respong dr Cik Lily ini menunjukkan dia sdia membantu..
yeha!!!!! happppppy nyer...........

No comments: