Saturday, April 19, 2008

Story : Thursday evening wif dia ;)

hello..
Gud Afternoon, 12:34 PM semua..
alhamdullilah bjumpa lg kiter di depan ini kan..
walau tidak scara langsung tapi kiter msih boleh bhubung antar satu sama lain dr segi ms/fs/mail/ym n more.. horm.. zaman serba canggih ni sooo jangan la kiter ketinggalan la yerp..
kekeke.. dan spt yang sdia maklum juga pastinyerrrr semua org pd zaman iniii amatttttt bijak dlm bidang2 sebegini. mksud sayerpppp dgn surfing tenet ini lah ;)

hehehe.. soo kembali pada topik utk pg ini.. eh sbenar nyer x de topic pum cuma ia merupakan sambungan antara story2 smalam sahaja ;)

sooo, kiter stop mana yerp..?
mana..?
oh ya. apa yang tjadi di kbmall. adakah sayerp n si dia sampaii di kbmall itu..?

utk pegetahuan saudari2 semua..
iaa! pada hari itu. ari kamiss petam ituu lebih kurang kui 4 suku gitu kamii melangkah ke gedung tbesa jugak lah yang dikenali kbmall. kekeke.
ia merupakan satu pusat membeli belahh yang sesuai utk segenap lapisan masyarakat. ewah.

Photobucket

Kbmall (main pintu)

apa bila kami melangkah ke sana apa yang kamii lakukan..? kemana kami melangkah pergi.......??
huh.. pada mulanya kamiiiiiiiiii mjamu mata sana sini lah.... kalau diikutkan hati mcm2 yang diingini tapi paham2 je lah sayerp ni bkn nyer ank jutawan or jutawan begitu juga dia. mana lah leh shopping ikutttt hati jerk kan... hukhuk..

first stop kami singgah ke kedai jam.. auuuww!! padahal x de niat di hati utk memiliki jam baru. hehehe.. pada mula nyer niat nk tgk2 aja... (padahal duet x de pum tp rasa mahuu sumthing saja) kekeke.. lg pum sayerp mahu si dia belikan sumthing. ah x kira!! x de duett tp nk jugak! sayerppppppppppppppppppppp nk present. dgn muka x malu sayerp mintak scara paksa.
hahaha.. jahat kan. tp itu lah sayerp.. bila mahukan sesuatuuuuuuuuuuuu pasti mahuu walau tpaksaa memaksa org ;)
ala paksa2 org yang tsayang jgk :D
sayang sayerp ke tak nih..?
hehehhee..

then mata ku tpandang sesuatu.. sayerp rasakan diri ini x mahuu bganjak kemana mana lg..
sayerp mahukan itu.. mahukan ituu? apa ituuuuu..? oowhhhhh pinkyy!!!!!!!!!!!!
sayerp mahukan jamm ituuuuuuuuuuuuuuuu! oh god! mahukan jam plak dah! hahaha.. mana niat ku yang mahukan cincin tuu..? arrgggg sayerpp mahukan kesemua nya. nk cincin, nk jam pinky n juger hp n95 baruuuuuuuuuuuuuuuuu!
ohh nooooo!!! nooooooooooooo!!!
pusim kepala si diaa. kekekkeke.. dah la dier tgh sengkek.. sayerp plakkk mula buat perangaii bagaikan ank kecil yang mahukan sesuatuuu.... satu perangai yang tidak dpt dikawal oleh stiap wanitaaa di muka bumi ini. kekeke.


arggg!! sayerpp mahukannnn jamm brand adidass becolour pink ituuuu.. sayerpp mula merengekk.. da harga rm140 but got less 10% . mahu ituu................ ;(sob* sob;(*

kmudian kamii mula melangkah ke lozo diomond.. oowhhh.. sbentuk cincin yang palim simple bharga rm70 keatas n mataku yangg bekenan cincin yang bharga rm265 keatas gitu..argg!! kalau yang bkenan pasti mahall. hahahaa.. x leh nk lari lah. dah chantek pasti la mahal. keke.
hehe..

slepas itu kami singgah kat pohkong, ala serbey2 gitu jerk. tahu dah x dapat membeli nyerr. keke. so destinasi kami strusnyer maybank plak dah. auumm mau cucuk duet la. si dia mahu kluarkan duet dan sayerp juger... sayerp mahu belikan spasang kasupp baruuu utk dia cuz kasuppp lamanyer sudahh koyak la. sian nyerrr dia ni ;(
x sanggup sayerp melihat dia memakainyer lg...............
huh, mcm biasa lah lama jugak kena menunggu di maybank itu. huhh..........................
sambil2 menunggu kami sempat candid beberapa pict bsama. kekeke ;)

slepas selesai kamiiiii mjamuu slera di kepsi(amik one oder only, x'meal n wedges cheese serta air coke)
huh mkn punyer mkn tp air x abis pum :D hehe. masa tu dah 4 lebih dah.
huh kami pum tpaksa cepat la...
siap jerk mkn singgah la kedai sebelah, kedai ksup/beg itu brand verns kalau x silap lah...
mata ku tpakuu pada satu beg bwarna puteh. chantek2 tapiiii ia hanya lah diperbuat dr getah. adesh!! x jadi la mau beli. ada juga choice lain tapi rasanya sayerp enggak perlukan lah. biar la dulus. (ditangguhkan dulu) kekeke.

hehehe....... stelah itu kami tegesa gesa utk pulang. jam sudah hampir kui 5. sayerpp tepaksa pulang begitu juga dgn si dia.... dia pum kalut jugaaa sbb banyak kejer lg kena buat kan. maklum la itu mlm ada tahlil kan... dia kena send back da keta to his umi. kena singgah tpt bahulu n amik kuey2 laim. huh..

so sory dear cuz i can't help you ;)

** si dia kata mahu datang ke rumah syg,tapi adakah dia datang yerpp.? si dia kata mahuuu datang pg kamis petang.. tapiiii adakah dia sempat dtg sdgkan ia sudah petang kan............

huhhhh jawapan anda akn tjawab selepas ini. keke ;)

tungguuu..

No comments: