Friday, April 18, 2008

story lama but baru update ;)

huiyoooooooooooooooooo!!!
i'm backkkkkkkkk!! kekeke.

ok ok. rasanyer baik sayerp fokus pada topic sayerp mlm ini. rasanya cita ini sudah basi tp x pe lah. cerita jgk lah kan..
maklum sbg kenangan itu ari esk juga.
keeke..

hurm.
16 April 08, Wednesday
Pd hari itu, sayerp n dia have plan to meet n get our brekpes together lah............
i were excited giler mahu ketemu samer dia. kekeke.. yo las! saper x excited nk jumper seseorang yang kiter shayang kan,kan..
so sayerp pum bsiap siap lah. tut tutt si dia kata ari ni dia lambat skip cuz that day her's mek & umie mahuuu ikup sama ke kb. owhh! mahuu beli kperluan utk kamis mlm lah that we called 'tahlil'
ok lah... da nite bfore itu he said palim lewat at 8:30 AM. tut tutt hmpir kui 9 baru dtg sini.. argggg sayerp mula nk marah lah.
bla bla bla. so i decide utk ke kubang pasu to bought nsik for my parents. huh.........
mengikut plan that day jgk sayerp n dia akn brekes di white house..
tapi alangkah nyer sedey di hati. bila sayerp sampai d muka pitu white house ituuu sayerpp tlihattt adesh spasang suami isteri sdg menikmati mkn pagi.
huhh!! nik fauzi n nik mahani.. argggg!! my mum cousin's la plak dah..
huh...........
nak tak nak, sayerp tepaksa membatalkan nyer ;( so sad.
sudah lama sayerp mengidam itu roti baka n telo msk sparuh. tapi nk buat camne kan. nsib x myebelahi sayerp. bkn aper dah nk mgelak dr jumper org yang dikenali tpaksa lah. hukhukk..

hati btambah geram. geram sgt! arggg!!!!!!!!!!!! hatii sdg membara bagikan api yang kuat! si dia blum tetap blum tiba. hatii sayerp sungguh2 sakittttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.
sakit memikirkan si dia..
kalii ituu sudah brapa kali dia lambat ketemu sayerp.. sayerp bagai nk rakkkkkkkkkkkkk punya la excited nk jumpa dia. last2 jd gitu.. saper x sakit ati kan.
sayerp tahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, tahu sgt yang umi n mek ikut bsama tp dia perlu juga memikirkan perasaan sayerp ini...
sedey nyer ingat kan dia. mula2 itu sayerp menunggu dia d depan masjid bedekatan pasar khatijah then sayer meluru ke depan parkway area nogaya itu............
so sayerp pum ubah plan dgn sdiri lah mahuu brekpes di mekd. cuz pk nk cepat kan. tapiii sayerp salahh, salahh lg........ si dia tetap tidak sampaii. pdahal dia kata kejap lg,kejap lg. tapi apa.! bkn kejapppppppp tp lamaaaaaaaaaaaaa giler lah. kiranya limit utk sayerp keluar slama sejam ituu abis begitu saja.. sayerppp hanya abiskan masa bseorangan. ;( sian kan sayerp.

huh aduh aduhhhhhhhhhhhhh!!!
jam bgerak tp dia x begerak kah..........? entah mana la dier stop lg..........
sayerp dah mula marah. marah sgt. bkn mula tp dr td td lg sayerpp marah akn dia..
sakit ati dibuatnyer.. rasanyer mahuu bjerikkkk skuat ati. rasanya mahu bjerikk biar satu dunia tahuu yang sayerp marah pd dia. tapi sayerp x mampuuuu n tidak skuat itu. huh...............

jam menunjukkan 9:25 AM. dia masih tidak sampaii tapi dgr segi suara nyer dia sudah bedekatan dgn sayerp. tapi alangkah geramnyer,masa sudah abis. sayerppppp haruss pulang ke rumah. sayerppp dah tell him that hari itu sayerp mahu pulang awal, no more lewat2 lg cuz takot my parents bising plak. huh..

kalau diikutkan hati mahu saja sayerp balik begitu saja tanpa bejumpa si dia. ikutkan hati bkn nk jumpa dia sgt dah cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sayerp mahukan sim celcom sayerp balik! sayerp mahuuuu cuz sayerpp x mahu top up num maxis. so sayerp tpaksa lahhhhhhh tunggu si dia... dlm hatii tuhan jerk tahu btapa marahnya sayerp pada dia tp tpaksa juga lah ;(
:(
:(
:(
:(
akhirnyer dia tiba, sayerp ask for my sim card then he gave me back lah..
terus sayerp mahuu pulang.
dia ada memujuk ku tp sayerp enggan bcakap dgn dia. yang sayerp tahu sayerpp mahu pulangg..
sudah lewat! sayerpp mahuu balikkkkkkkkkkkkkkkkk. sayerp enggan tgk dia. sayerppp betul2 terasa dgn dia. slama sejam tau! bkn nyer kejap tp bg sayerp niiii lama sgt ;(
;(
sampai hati kamu mukir janji. mana brekpes together? candid pict together..? mana2..?
semuaaaaaaaaaaaaa x de ;(
sedey nyer..
afterr sayerp amik blk sayerp punyer sim, sayerpp teruss pulang ke rumah. si dia mahu eskod me/ mahu atar sayerp pulangg tapi sayerp enggak mahuuuuuuuuu
- sayerp boleh balik sdiri.
- sayerp enggak tgk muka dia
- sayerp reti jln pulang
- sayerp bkn nyer org oku
- sayerp bkn nyer takot.
dia tinggalkan sayerp utk amik keta dia kembali..(entah mana dia pakim)
sayerp pum dgn lajuuuu nya pulang sdiri. sayerp tahu yang dia akn kejar sayerp kembali. sayerp tahu dia tidak akn sempatt mengikut sayerp dr belakang. sayerp tahuu dia akn dtg utk cek sama ada sayerp sudah sampai rumah atau tidak........
stibanya sayerp sampai d rumah, sayerp bekejar ke atas(msuk into my room) then betul apa yang sayerp sangka kan.. dia betul2 datang laluu depan rumah sayerp. sambil2 itu dia bunyikan 'hon' sbg tanda isyarat yang dia lalu depan rumah ku.. huh.....................!!!!!!
pd hari itu, sayerp betul2 trasa n spt biasa sayerp on of da hp :(
maing bukak tutup hp lah. kejap on kejap of. kejap on maxis kejap on clcom..
sms msuk tanpa henti. panggilan stiasa bedering. tapii sayerp dgn senang hariii wt bodoss aja. geram betulllllllllllllll sbb dia mukir dgn sayerp. ;(
- rasanya sia2 sayerp kluar itu hari.
- sia2 sayerp excited spenuh hati ;(
- sia2 saja sayerppp menunggu dia slama sejam ;(


kalau sayerp tahu sayerp tidak akn menunggu dia(lepas beli brekpes pakai balik saja)
huh. gerammmmmmmmmmm nyer..
pd hari rabu itu, arii sayerp mrajukkkkkkkkkk! merajuk dr pg hingga lah kmalam..
rasakan..
;(
;(
;(
;(

dia telifon tanpa henti... msg sayerpp tanpa henti. ada kala sayerp membalas msg nya, adakala nya sayerp wt lambat2 or wt x tahu aja.
huh.

nsib baik lah ari rabu ituuu, my mum mahuu kua bshopping utk membeli keperluan brg dapo d tesco. so reliese la tension dr memikirkan dia sgt. kalau tidak pecah gak ati n otak sayerp ni...!
arggggggggggggggggggg sayerp benci diaa ;(

shingga lah mlm, sayerp ketepikan dia. cuma skali skala sayerp ada lah mgakat panggilan si dia.
cakap gitu2 aja. cakap dgn tiada keikhlasan tapii dlm pd itu sayerp x boleh menafikan yang sayerp rindukan suaranya,gelak tawanya,rinduu akan wajahnyer,belaian nya bla bla.
sayerpppppppp betul2 rindukan dia ;(

p/s: dah la mlm kemarin dulu nyer sayerpppp marah/deki akan kes hal besfrem sayerp( blm apa2,got weeding planner already) tapi pg rabu itu nahh................perang dgn si dia plak dah ;(

p/s: dlm marah2 sayerp tetap menepah kuey akok(100bj) n kuey piana(50bj) for mkn tahlil(kamis mlm jumaat for his granfather)

pd mlm itu skitar 12 lebih mlm, dia menelifon ku n sayerp mgatakan yang sayerp x kan kuar beli brekpes utk esk pg. mksudnya kamis pg lah. sayerppp mgatakan yang sayerp mahukan roti sbg mkn pg. sayerp katakan juger yang sayerp telah beli roti di tesco. yang sbenarnya kali ini sayerp x beli sbarang roti pum. slalunya sayerp x miss utk membeli nyer tapi kali ini sayerp sgaja x beli roti.. keke..
(roti dlm peti msih ada) ;)

tut tut.keesokkan pgnya kira2 7 AM dia ada tanyakan sayerp lg adakah sayerp mahu kluar utk beli brekpes. tp sayerp masih mjawab dgn jawapan yang sama..............
kira2 8AM gitu sayerpp beterus terang saja yang sayerp akan kuar beli brekpes. kekeke..
niatnya sayerp mahu si dia datang ke kb pg kamis utk memujuk ku............
pd asalnyer dia kata ok.
tapi
tapi
tapi
tapi..............................
alakang geram nyer nyer.. cerita sama kembali ;(
apa dia..?
cerita apa plak ni..?
huhh(mgeluh)
si dia tidak dpt datang kpd ku...(kamis pg)
dah la rabu x leh dtg, haikkk kamis pg begitu juga.........
mana x marah kan.
tp demiii duet akok n piana yang sayerp janjikan itu, sayerp tepaksa la pegi bjumpa si dia di rumah 'mek'. huhh.. shabar je lah ;(
hanpir kui 9 AM, sayerp baru sampai umah mek dia. jalan slow cuz trapik jem juga lah( keta tul2 banyak jln plak one way only, kiranyer tang swah padi baru leh speed 100/110)
huh..........................(dia pum ada info to me yang kt wakaf zink got pasa lah)
so pk2 boley la beli brekpes di situ aja, x perlu pegi jauh.
sampai2 d rumah 'mek'. sayerp terus bsalaman dgn 'mek n umie' si dia.
stelah itu kami ke wakaf zink utk beli brekpes then kami terus menuju ke kb.. pd hari kamis itu, si dia membuat kputusan utk pulang dgn menaiki teksi sahaja.
lega/suka juga lah.. ;) x perlu drive n balik sorang2. hheehe.

spt dijanjikan juga, kami akn bjumpa kembali sbelah petang nyer dlm pukul 3PM. soo, apa yang terjadiii yerp..??
adakah kami bjumpa pd petang itu?
jd atau cancel yerp?
ke mana atau abis kan masa di rumah?
adakah dia tpaksa dtg ke kb smata2 amik kuey then balik wakaf zink kembali or jumpa sayerp?

natikannn story sterusnya di new page okeh..
rasanyer eh eh bkn rasa lg. tapi betul2 sudah panjang lebar cerita sayerp ini........
sudah lengguh jari ku mconteng sdikit karya yang tidak penting n tiada sakut paut cuma ini hanya lah kisah sayerp n si dia ;)

hanyalah skadar contengan utk kami bdua n tatapan umum...... hehehe..

ok lah, skian dulu la yerp. insyaALLAH ketemu lg di ruangan lain yerp..

p/s: story will be continued later................................
esk kut, 19 April 08..

p/s: so tired already...........k lah, tata.................. muuaxxss!!

No comments: