Saturday, April 19, 2008

Story : Friday mownim around 11:15AM

hurm.............

for our knowledge.. si dia x sempat datang ke rumah ku spt yang diplan kan. cuz pada petam kamis itu, betul2 x sempat dgn dia yang sibuk ke sana kemari.......... hehe.........

tut2 his umi n mek suruh send that kuey2 n gulaiii skitar 6 lebih petang tapi sayerp agak keberatan utk membenarkan nya. krn masa tu kan dah lewat, kalau sampai pum mesti kui 7 gitu..huh. segan la dgn parents... tyme2 mahgrib baru sampai kt umah ni..

sooooo, sayerpp suruh jerk dtg keesokkan pg( jumaat pg )
lagipum sayerp mmg mahu si dia singgah ke rumah ku ;)

ini merupakan kali kdua dia dtg ke rumah ku..

first - raya aidilfitri , he doens't come to my house cuz he had an excident. tapii dier tetap give me sum ketupak (jus bg dlm keta tyme brekpes)

second - raya haji plak, he came wif his frenz( Incik Muda) and he gave us sum ketupak n dagim. si dia plak mjamu slera dgn nsik beriani ;)

third - give me sum dodol. aiyo hand made tauuu.. ( he gave me when we had our brekpes at pokok kekut,jalan lundam ) hurm.... his fren Incik Bun turut bsama ;)
p/s: my mum x brapa setuju masa she heard that dia gave da dodol kat lua(maksud nyer jumpa di kedai itu)

p/s: sbb itu lah sayerp prefer dia dtg ke rumah ;)

fourth - yeay, last friday at 11:15AM lah, he came sorang2 saja and gave us sum ketupak, kuey gomok(berolok), pulut manis and gulai dagim.. auuww banyak gilerr kan.. (sayerp just hidang karipap, air rozel and bahulu, so simple kan. sori)

my mum said lebih pd waris ni, banyak sungguh dia bg... bkn nyer dekat2 ni. baik kah dgn dia? naper tyme school dulu x baik camni? kduri apa.? bla bla bla...and more.. mcm2 ditanya lg.
umo brapa,muda or tua pd an.? haikkk exam pum wt jamu? ke jamuan btunam? keke. ank org kaya ka? final year ker? lambat lg la nk abis. hehehe(my mum ingat dia nk continue wat degree,insyaALLAH)

kuikuii................. ;)

apa pum thanks yerp kamuu cuz mcm2 kamuu berikan kpd ku n my parents.. THANKS krn datang ke rumah and give us sum kuey2 itu.............................

thanks a lot!!!!


p/s: opsssssssssssssssssssssssssss!! phatian phatian... wanna wish thank you for him cuz give present loll! yeahhhh!! yeahh!!! yeahhhhh!!!!!!...............

hahahahha... bkn nyer annivesry.. bkn nyer besday buttt merengek nyer pasal kut! hahaha.. bkn aper, bodek x mau sayerp mrajuk la tus. kuikuikui..........
;)
untung jugerp yerp,kalau gini nk merajuk slalu la. kekeke.. ops!! gurau aja ;) kekeke..

thanks for da watch okeh...!! chantekk bangatt!!!
brand : adidas.. auuww... sukerr sgt cuz pink colourr woo. kekkee ;)
thanks dear.. muuuaxssh!!!!

No comments: