Thursday, April 10, 2008

Soksekk, soksekk

Salam.. huh..
rasanyer sudah tiba masanya sayerp membuat sdikit coretan. kekeke..
yelahh asyik post image aje kan. (sambil cr idea)
so sikalang merajinkan jari jemari ku utk menaip plak. keke.
=]

so hari ini spt biasa lah.
sudah mjadi kbiasaan utk sayerp membeli brekpes such as kuey n nsik. but i just bought 2 bukus of nsik luak ikan(ikan kering/ikan ayor)
then for kuey i bought roti nyor(roti kelapa)
hehe..
then sayerp belii jem kaya. auumm this saturday i prefer to ate roti wif kaya lah cuz tomorrow mownim i want to singgah kt kubang pasu for brekpes. keke.....
(ari jumaat pasti ke kubang pasu cuz i want to bought kuey tepum 2 kir,my peberet kuey lah)

ehehehe. so dah plan esk ape, lusa aper( for brekpes je lah, benda lain x plan pum pakai redas/spontan aje) kekeke..

pg ini jugerp sayerp singgah di pusat dobi area jln beret 12(entah la naper dipanggil beret 12) for take my mother's bj kurum. keke. yeap. last 2 day, me has send hers bj kat dobi itu for dry cleaning. murah aje1!! selai just rm6.. so kalau dah 2 lai pasti lah rm12 ;)
satu ari jerk leh siap. tapi pg ini baru sempat nk g amik :D
kekeke..

settle itu ini, sayerp pum pulang lah. ye lah nk g mana lg kan. dr mhabiskan minyak dlm tank baik balik terus(auuwwwwww save minyak nampak, ohoho save budget no money lol) keke...

today, i just kuar for half an hour aje. dlm kui 9 udah smpai d rumah :D

ok lah, that all for now.. nati jumper lg. daaa

No comments: