Friday, April 11, 2008

Sayerp Shayang Dia :)

Saya sayang seseorang..
Kenapa saya sayang dia?
Ntah..tetiba je datang..
Saya selalu cakap dengan dia..
Dia kawan saya..
Saya suka dengan dia jugak..
Saya senang bercakap dengan dia..
Dia tahu buat saya tersenyum..
Dia juga tahu buat saya ketawa..
Dia suka kacau saya..
Dia juga sometimes buat saya marah..
Tapi dia baik dengan saya..
Saya rasa cara dia comel..
Saya tak boleh marah lama..
Sebab saya rasa dia best..
Saya mahu sayang dia lebih lagi..
Sebab saya rasa dia menyenangkan..
Saya mahu jumpa dia..
Sebab saya nak tengok senyuman dia
Sebab saya nak dengar ketawa dia..
Sebab saya nak tengok muka dia bila dia pujuk saya..
Sebab saya nak tengok diri dia yang sebenar..
Sebab saya nak dia tengok diri saya yang sebenar..
Saya nak say thanx kat dia..
Sebab sudi jadi kawan saya..
Saya rasa dia akan baca tulisan saya ini..
Sebab tu saya tulis..
Dia sayang saya tak?..
Ntahlah
Tapi apa yang saya mahu.
Saya nak dia tahu yang....





Saya sayang dia..





Sebab dia buat saya selesa..
Bila saya dengar suara dia..





Dia yang saya maksudkan..





Adalah dia..

No comments: