Thursday, April 24, 2008

Last nite punyer cerita daa..

triste

24 April, Thursday

(23 April o8)last night around 12 lebih AM, was a bad tyme for me n him. huh.

trasa betul dgn dia. huh. nk buat camne sayerp ni kan style tetido tyme pokpek2 at phone tp muluk jerk kata x ngantuk tapi mata ni mudah sgt tetido. then tyme kami borak2 adesh!! sayerp tetido las. huh :(

sudah mjadi habit tau, everynite mmg sayerp akn tetido n sblm ini pum dier betul2 memahami ku tapiiii smalam. argg shitt!!!!

smalam, lain pd yang laim. dia mula marah pd ku! huh!!!! his gedik voice tlah berubah skelip mata :( dah pandai meninggikan suara.

huh.. so sad. at that's tyme to sayerp terus ingatkan someone yang bmakna buat ku juga(dulu2 la skg tidak lg) as for me, rasa mcm sjarah kembali berulang jerk.

benci..bencii......!!!!!!!!!!

sayerp benci dgn peristiwa lama itu n smalam berulang kembali to me :(

dr seorang yang lemah lembut berubah mjadi seorang yang pmarah.

aiii anda period kah..? sdgkan anda seorang lelaki. huh.

;(

ikutkan hati mau saja wt derk pd dia tapi disbbkan sikalang ni musim exam sayerp tpaksa wt derk aje. x mo dia susah hati krn sayerp plak. tahu benda kecik aja tapii nk buat camne sayerp mmg mcm ni, mudah trasa.

anybody kt luar sana tahu cara mgawal emosi kah..? hehehe...

sayerp tahu sayerp dah mampu berubah dah, mmg sikap sayerp yang mudah trasa n sumtime mudah marah. opsss!! sumtime kah..?

ini lah kut sikap sbg ank tungga yerk. kekekke ;)

byk kelemahan nyer..

-mudah trasa

-mudah marah apa bila x dpt sesuatu yang di ingini

-x mahu mgalah tp org lain yang perlu mgalah

-suka merengek,menangis bla bla..

and more...

hohoho..... apa lah yang sayerp bebelkan ini, entah, donno or buat2 tak tahu..? kuikui... lantak la, redah aje, sajer nk abiskan waktu2 tluang di sini.. huh..

p/s: pg2 dah ngadap laptop ini, mcm x shabar utk mengonline kan diri. di kamar tidor rasa mcm x enak aja. srabut2 ingatkan hal smalam ;(

da..daa..

No comments: