Friday, April 25, 2008

Get Angry wif Ayh sdiri ;(

hurm marah sapa nih..?
ish ish naper marah2 ni kan.
entah la. sayerp punya hati tgh marah pada seseorang.
bkn apa cuma x bepuas hati lah.
:(
:(
:(

sayerp pantang sgt kalau benda sayerp berubah tanpa sayerp buat sdiri.
argg.. betul2 geram..
walau skecil mana sayerp tetap marah krn ia dpt dilihat dgn mata sayerp ini.
org lain nampak ker?
ah lantak la pd org lain.
buat apa nk kisah dgn org lain.
kisah sama diri sdiri dulu.
huh.
;(
;(
;(

beberapa hari lepas, my dad ada la buat rajin mahuuu lap kan keta sayerp itu. oh x lah lap mcm mana buat. gitu2 aja.. x bersih mana pum. huh........
maklum la kereta ku bhabuk then tekena ujan rintik, soo makin comot la kereta ku itu.
kira ok lah, thanks for my dad la.

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
tgh ari td, sayerp tegerak hati mahu mandikan kereta ku ini. kerana telalu comot dipandangan mata ku ini... (tapi dlm x bersih pum,tunggu la next week send ke snow wash) kekeke. lg pum just paid rm12 utk luar dlm. so okey la tus ;)
tut! tutt!!
bila sayerp tgh mcuci, mata ku tpandang akan kecalaran di atas bonet depan!! argg sayerpp mula nk naik darah ahh. ! arggg!!
saper la yang calarkan keta ini. sptnya mcm ada org cuci my bonet telalu kuat lah.(gsk telalu kuat)
argg!! argg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dushh!! 1h32g2@$#%!%#Ghd. ni mesti gara2 ayh ni yang telaluuuuu gsk my bonett...
argg sakitnyer hati ku ini..........
betul2 x tetahan airmata ku ini :(
sedey n betul2 buat sayerp marahh...
tahu x sbesar mana tapii ia tetappp ada kesan nyer..........
dah la my onet itu baru jerk cat. baru..? boley dikatakan baru lah kan tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii tgh ari td sayerp tenampak kesannn hitam/calar plak dah.(dibahagian tgh)
huh ;(

sayerp betul2 x bepuas hati.
shingga kini air mata sayerp tetap menitis mengigatkan bonet kereta ku itu ;(
sian sama dia ;(

sayerp menunggu ayh pulang dr masjid. slesai dia menukar bj melayu nya,sayerp mula betanyakan pd ayh dgn nada yang kurang enak la..............
ibuku mdgrkan soalan yang diajukan oleh ku pd ayh..
ibuku myyokongku dan membebel juga..
haitt! ibu ku lebih membebel dr ku.
yeap la. ibu ku sdiri pantang kalau org sentuh brgnya begitu juga dgn sayerp. sentuh2 tapi berubah dr asalnya.
saper x marah,
ayah ku hanya senyak tidak bkata kata.
;(

sory ayah,ank mu betul2 tidak bepuas hati dgn ayah itu.
ankmu tahu ayh ingin membantu mengelap kereta ku itu tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;(
;(
;(
;(
;(

No comments: