Sunday, April 06, 2008

bla bla bla..

So.. how my life yerkk..? ok2 je lah.

oklah last nite sayerp ada bjanji mahu sambungkan story tu kan.
so bemula la episod antara sayerp dan dia.

lepass jerkkkkkkkkk my car tu tcalar kan. i have contact dia lah. cuz dia la tpt sayerp mengadu. anything jerk belaku i will info to him. kalau tak apa guna besfrem????????????

haa besfrem? not my couple ke? ala samer je lah......... =]

kalau dah rapat gini, ari2 abiskan masa di phone, apa2 jerk cr dia. dia cari sayerp makna nyer paham2 la kan. kekeke.

so. bila sayerp contact si dia. adeshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!
sedey! sedey bangat.
sayerp tahu salah sayerp sbb masa sayerp call itu baru kui 8 lebih pg.
tp bagi kus itu sudah pg. lagipum dia kan ader class.
huh.
tp dia x spt mdgr apa yang sayerp luahan.
dah la tyme tu ati sayerp tgh panas. dia plak mcm buat x endah sajer :(
sayerp betul2 trasa akn sikap nyer............
knapa sayerp perlu trasa? spatutnya kita kena paham akn nya(ye la tido lewat utk settle kan assigment)
tapi.
pg tu sayerp x tahu yang dier kena settle kan assigment itu.
sayerp ingat kan dia tido awal rupa2 nya pd pg ituuu dia tido lewat lah.

sayerp mula tidak dpt mngawal api kmarahan( ye lah syg ni mmg cepat naik angi)
lebih2 org x memberi spenuh phatian apa.
huh geram2......
apa sbb sayerp nk geram sgt..?
ye lah.
sbb nyer tcalar bumper sayerp la. sayerp betul2 geram.
n sayerppp perlukan dia utk mgaduuu masalah sayerpp ini.
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
pd mula nya dia memberi respom yang baik. tapi tahu2 la sayerp ni jenis gelabah.
huh.
sayerpp mula merasakan diriku membeci dia..........................!!!
dgnn tidak tkawal sayerpp mula mhebas telipon yang berada di tangan ku?

hembas? eh x lah. sayerp pakaii letak then sayerp teruss matikan hp.
sayerp geram
sayerp geram.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments: