Saturday, April 26, 2008

26 April 08, Rindu

Salams,

Hurm,
Sbenarnya sayerp trasa buhsan lah pd saat ini..
Saat ni sayerp x de benda yang mahu di klik2 kan.
jd..
sayerp mula lah teringat akn si dia kat Arau nun sana...
ape die buat? dah mkn ke?
opss oooo, saat ini dia sibuk mghadapi final exam lah.
stahu sayerp exam utk hari ini bemula pkul 2:15PM until 5:15Pm.
so msih ada 2 jam lg utk nyer menempuh exam itu....
huh. feeling bored tnpa bebual dgn dia.

ikutkan hati nak jer bersame2 dgn die tapi apekan daya
sayerp disini bsama parents
dia pula kena abiskan stadi di uitm, arau.
ini yang myebabkan kami utk berjauhan.
tapi utk masa depan dia/sayerp jugak kan. kekeke.. :P

skrg nih aku makin lame makin sayang..
rindu usahkan cakap
ari2 sms..call semata2 nak hilangkan
kekadang sayerp sibuk kan diri aku dengan kerja2 rumah.
maklum la sayerp ni cuma bekerja sbg bibik di rumah. hehe.
so, boley la ilangkan buhsan n pk yang bukan2.

:( sedih sangat...
padahal bukan jauh pun..
tapiiiiiiiiiiii kalau naik bus 7,8 jam
lama tu kekeke.

sikalang sayerp cuma membilang hari utk menunggu kepulangan nya..
dia janji pd sayerp yang dia akn pulang dlm sari dua lg..
tapii dia sendiri x confirm bila dia mahu melangkah tangga bus mutiara itu.
owh shayang,lekas pulang yerpp......

sayerp sdiri x shabar mahu bjumpa dgn dia.
mahuuuu bshopping dgn dia..
mahuuu jln together sama dia.
sebut pasal shopping ini......
hai ada duet ker utk bln may ini..?
huhu..
dlm beberapa hari lg kiter akan mlangkah ke bln 5.
tapi blum msuk bulan baru dah plan mahu beli itu ini. keke.
enggak shabar la sayang.

kalau ikutkan hati, mahu memacam tapiii sayerp tahu x kn tcapaii impian ku skali gus..
sayerp ni bkn nyer bduet pum. hukhuk..
-mahukan hp baru.
-mahukan beg baru(entah brapa lama dah ditangguhkan)
-mahukan cincin baru..
-mahukan kasopp baru
-mahukan baju baruu
kalau cakap baru,arggg mahuu semua nya serba baruuu lah ;)

pd kamu itu, pulang dgn duet yang byk ye,
kekeke.........
dlm pikiran sayerpp mahu itu ini lah..
rasa mcm dah lama x bshopping..
kekkeke.........lama?? keke..
tapi bkn april ini kiter bshopping apa yer..?
sayerpp sdiri lupaa..

yang sayerp ingat,
si pinky adidas itu. itupum money kamu ;)
kekeke.

hurm.
apa la sayerp bebel2 kan di atas yer..
apa pum lekas pulang nyer....

p/s: shayang, i very2 miss u..

2 comments:

cendawanintim said...

ann,

arap2 dia cepat2 balik...

Mr Witch said...
This comment has been removed by the author.